Köpvillkor och Information
PRODUKTER:
WESTER STUDIO säljer en del produkter som är återbruk och remake av återbruk alltså ej nyproducerade utan tidigare använda varor.

Detta står tydligt i informationen till en sådan produkt. Den är märkt med *ÅTERBRUK* högs upp i beskrivningen.
Vi väljer produkter som inte har några större defekter, förutom naturligt slitage. OM det finns en större defekt på återbruks varan så står det skrivet i beskrivningen.

Övriga varor är i nyskick.

Alla varor säljs inkl moms.

FRAKT:
Just nu säljer vi endast varor inom Sverige, Frakt tillkommer på det angivna priset.
Frakten är uträknad efter mått och vikt och står angiven vid utcheckning i kassan.

LEVERANS/FRAKT:
Vi skickar vanligtvis varor vid 2 tillfällen / vecka, Måndagar och Torsdagar.
det innebär leveranstider 2-6 vardagar inom Sverige.
Vi skickar med Post Nord eller Schenker.
Beroende på paketets storlek kommer det direkt till din brevlåda eller till ombud.
Du får ett meddelande, en avi eller e-post, när paketet finns hos ombudet. Som kund ansvarar du för korrekt leveransinformation – om paketet returneras på grund av felaktig adress eller utebliven upphämtning står du för den extra fraktkostnaden.

EMBALLAGE:
Då Wester Studio vill värna om miljön när möjlighet finns så använder vi oss utav återbrukat emballage i gott skick. Om paketet sr trasigt ut när du får det så ta gärna en bild inna du öppnar det och skicka till oss så kan vi vid trasig vara begära reklamation hos fraktbolaget.

HÄMTA I BUTIK:
Vid utcheckning i kassan kan du även välja att hämta varan på plats i butiken,
då tillkommer ingen fraktkostnad.
Adressen är Tegelbruksgatan 6 ,Ulricehamn.
Om du väljer upphämtning så behöver vi avtala en tid då detta sker eftersom butiken i nuläget ej har några standard öppettider, om du ej blivit kontaktad inom 1-2 dagar så skicka ett mail till petra.w.norgren@gmail.com så avtalar vi en tid.


KONTAKT:
Petra Wester Norgren
petra.w.norgren@gmail.com
+46 (0)793369360
Org nr: 831219-5582

ADRESS: (Butiken)
Tegelbruksgatan 6
Ulricehamn

RETURER:
Varor kan returneras upp till 14 dagar efter leverans. Återbetalning sker när varan är returnerad i samma skick som den levererats. Kostnader för returfrakt återbetalas inte. Kontakta alltid petra.w.norgren@gmail.com innan en retur initieras.
Är din vara defekt vid leverans så kontakta oss på perta.w.norgren@gmail.com
Isf returneras hela beloppet.

För returadress se ovan.

PRIVAT POLICY (GDPR):
När du handlar hos oss på Wester Studio, anger du personuppgifter som namn, adress, mailadress, telefonnummer och i vissa fall även personnummer. Dessa uppgifter behöver vi för att bland annat kunna leverera din beställda produkt till dig korrekt. Personuppgiftsansvarig är Petra Wester Norgren, Org.nr: 831219-5582, som behandlar personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Vi säljer eller byter aldrig personuppgifter med andra företag i maknadsföringssyfte. Vissa personuppgifter lämnas till våra leverantörer för att kunna fullfölja våra leveransåtaganden mot dig som kund.
Du har rätt att på begäran ta del av de uppgifter som vi lagrar om dig. Om uppgifterna skulle visa sig vara felaktiga, ofullständiga eller på annat sätt irrelevanta, åligger det oss att rätta till felet. Du kan när som helst återkalla ditt samtyckte eller begära att vi ska radera dina uppgifter. Det innebär att du har rätt att dina personuppgifter tas bort om det inte längre är nödvändiga för det ändamål de samlades in för. Kontakta oss då på petra.w.norgren@gmail.com.


Tack för att du väljer att handla från Wester Studio, det betyder väldigt mycket!

/ Petra Wester Norgren